Vem jag är

Mitt alias är M eller A.
Jag är gravid och bebis beräknas komma i April om allting går som jag önskar. I min blogg får ni läsa om mina tankar kring det mesta som rör mig nu. Mina tankar kan för vissa vara alternativa, speciella och konstiga, är det något jag vill vara är det just Speciell. Unik!

Jag läser den pedagogiska inriktring på barn och fritids programmet. Och har tidigare läst ett år på omvårdnadsprogrammet. Omvårdnad och barn intresserar mej och mina framtida drömjobb är på en waldorfförskola, som barnmorska, frilansande journalist, författare eller egen företagare, jobba med läkare utan gränser är också något som jag tycker verkar spännande. Mitt liv kommer inte bestå utav jobbigt jobb utan ett jobb.kommer jag ha för att det är härligt. Jag kommer inte jobba med vad som helst för pengarnas skull, jag tänker älska mitt jobb och anser att livet inte går ut på att jobba.

Jag slutade omvårdnadsprogrammet eftersom att jag inte tror på allt som lärs ut där. Jag är intresserad av alternativ medicin och alternativa läkeprocesser och healing. Jaf är intresserad av MetaMedicin och det kommer jag försöka lära dej mer om. Eftersom att jag anser det är något alla borde få kunskap om!

Inom några år vill jag sälja det mesta som vi äger och åka ut och resa i världen och hitta ett nytt hem, men detta kommer få vänta tills bebis växt på sig och blivit några år. Under dessa år kommer jag läsa plugga helst utan studielån vilket jag tror och hoppas att jag kommer ha möjlighet till. =)
Om 10 år bor jag inte i Sverige längre, jag lever mitt liv i harmoni med djur och natur. Jag oskolar / hemskolar mina barn och vi bor där vår mat produceras! Jag vet inte om min nuvarande sambo och jag fortfarande bor ihop. Men vem vet säkert hur framtiden kommer bli?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s